Arckezelések


Rádiófrekvenciás arcfeltöltés

Az újgenerációs BOM-Center berendezés a szépségterapeuták régi vágyát kelti életre a rádiófrekvenciás technológia legújabb kutatási eredményein alapuló Hexapoláris (hatpólusú) rendszer piacra helyezésével.

Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.


Mezoterápiás ráncfeltöltés


Szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól? Fél a tű és a szike okozta fájdalmaktól? Megérkezett legújabb készülékünk, az elektroporáció elve alapján működő Meso Beauty gépünk. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. E csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtekbe juttatjuk be, melyek akkor fejtik ki legintenzívebben a hatásukat, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Egyénre szabott "koktélt" állítunk össze, az analitikai tisztaságú, steril homeopátiás hatóanyagokból, melyek tartalmazzák az öregedést gátló, regeneráló, salaktalanító hatóanyagokat, illetve hialuronsavat. Alkalom előtt, egyszeri kezelés is kérhető... Kúraszerűen heti egy-egy alkalommal 6 héten keresztül tartós eredmény érhető el. Mezoterápiás zsírlebontás. lásd: testkezelések. Web:    www.sanovera.com

Gyémántfejes csiszoló

A gyémántfejes csiszoló a mechanikai peeling tisztító, bőrlégzést elősegítő, és sejtmegújító hatásait alkalmazza a bőr hibáinak megszüntetésére. A kezelés lényege, hogy egy speciális kezelőfej segítségével alumínium-oxid kristályokat áramoltatunk a bőr felett, melyek magukkal ragadják az elhalt szarusejteket. A használt kristályok a szennyeződésekkel együtt a csőrendszeren keresztül visszajutnak a készülékbe, ahol egy gyüjtőtartályba kerülnek. A kezelés hatására a bőr apróbb hibái látható változáson mennek keresztül: csökken a ráncok mélysége, a bőr egyenetlensége pedig javul. Kozmetikai hatása:

   • elhalt szarusejtek eltávolítása
   • lokális vérkeringés javulása
   • az anyagcsere megélénkülése
   • ránckezelésre

Alkalmazható arckezelésbe beépítve, vagy különállóan is, viszont tartós eredmény érhető el kúrában alkalmazva, mely 6 alkalom heti egy-egy rendszerességgel.

Ultrahang

Fokozza a zsírban, olajban oldódó vitaminok, a liposzónába csomagolt hatóanyagok, az emulziók, a vízoldékony hatóanyagok felszívódását. Serkenti a bőr és a bőralatti kötőszövet, valamint a zsírszövet anyagcsere folyamatait, a salakanyagok kiürülését, a vér és a nyirokkeringést. Hatására javul a bőr szerkezete, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak. Alkalmazható: aknés bőr kezelésére, ránckezelésre, zsírhiányos bőrök esetében, cellulitis kezelésére, zsírmobilizálásra.


Arcvasalás/Hatóanyagcsapda

A kezelőfej megosztott (-hideg -meleg oldallal rendelkezik), melyet váltogatva érintünk a bőrfelülethez, a bőrtípusnak megfelelő krém felhasználása mellett hatékonyan használható a ráncok kezelésére és azok kialakulásának késleltetésére. Hideg hatására összehúzódnak az erek, meleg hatására pedig kitágulnak. Tehát a szauna hatás érvényesül. Hatásai:

   • puhít, rugalmassá teszi a bőrt
   • felszívódás segítése
   • anyagcsere fokozás
   • nyugtató hatással van a szervezetre
   • fájdalomcsillapító hatása is van


Vio

Az üvegelektródát a bőrfelülethez közelítve ionkisülést hoz létre. Ezek az ion áramok a következő hatásokkal bírnak:

   • használható peelingelt és tisztított aknés, seboreas bőr fertőtlenítésére
   • pórusösszehúzásra
   • pattanásos, zsíros arcbőr, friss hegek kezelésére
   • gyantázás utáni bőrfertőtlenítésére


Hatására javul a bőr vérellátása.

Villanófényes arcfeltöltés:

   Fotorejuvenáció

Az IPL (Intenzív Pulzáló Villanófény) Dr. Patrick Bitter nevéhez fűződik. Forradalmi változást jelent a kozmetika iparban e készülék alkalmazása. A bőrfelület megsértése nélkül, a bőr minden rétegére hatva fejti ki hatását. Nagy energia sűrűségű széles spektrumú készülék. A bőr rugalmas és puha, lágy tapintású lesz. A magas energiájú fénnyaláb 2-4mm mélységben a bőrbe hatolva hőenergiává alakul át, ezáltal serkenti és beindítja a bőrben a kollagén és elasztikus rostok termelődését. Kezelési idő: 20-30perc, mely 80-120 villanásból áll. Egy alkalom is látványos, de kúraszerűen tartós eredményt produkál. Végleges szőrtelenítés lásd itt.

   Szeplő és folt halványítása

A bőr melaninja elnyeli, majd hővé alakítja át a fényenergiát. A kezelés során lépésről lépésre feloldódnak a melanin molekulák közötti kapcsolatok, s ez a melanin feldarabolódásához vezet, majd salakanyagként kiszállítja a sejtekből a vérkeringésbe. Kimondottan kúraszerűen alkalmazható. Heti egy-egy alkalommal tíz héten keresztül halványítjuk e pigmentrendellenességeket

Arcmasszázs

Szalonunkban a vendégeinket 20perces masszázzsal kényeztetjük, lehetőleg relaxáló zenére. Választható dekoltázzsal vagy anélkül. A masszázs alkalmával hatást gyakorolunk az arc izmaira, szöveteire, melynek következményeként a vérkeringés javul, anyagcsere fokozódik, ráncok mélysége csökken, frissítően és nyugtatóan hat. Hatását lávakövekkel fokozzuk. Befejezésként nyirokdrenázs masszást végzünk.
Összehúzó és tápláló pakolások

A tápláló pakolások tartalmazhatnak gyümölcssavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, Holttengeri anyagokat (GiGi), melyek a legtisztább és a legkiválóbb technológiával kerülnek feldolgozásra. Az összehúzó pakolások az arctisztítás utáni pórusösszehúzásra alkalmasak, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal.

Szempilla- és szemöldökfestés, szedés

   Szempillafestés:

Kékesfekete, fekete, vagy barna, allergiamentes festékeket használunk. Időtartam 20 perc.

   Szemöldökfestés:

A haj, és az arc színeinek, stílusának figyelembevételével választjuk ki a megfelelő színt. Időtartam 10 perc.

   Szemöldökformázás:

Az arc karakterének, és az aktuális divatnak megfelelő ívű, vonalú szemöldök kialakítására törekszünk. Szemöldökformázás igényelhető hagyományos gyantával, csipesszel, cukorpasztával vagy kíméletes gumigyantával. Időtartam 10perc.

Lézer

A lézerfény egy koncentrált fénysugár. Minden, ami a bőr életfunkcióival kapcsolatosan - anyagcsere, sejtosztódás - felgyorsítja. Kiváló sebgyógyító hatású. Használható herpesz, aknés bőr és égési sérülések utókezelésére, sebekre.