Méregtelenítés

SPA méregtelenítő gép

Azok, akik törődnek egészségükkel, és testük állapotával, régóta keresik a módszert, hogy miként is szabadulhatnának meg azoktól a méreganyagoktól, vegyszerektől, nehézfémektől és más egészségünkre ártalmas anyagoktól, melyekkel nap mint nap - önkéntelenül is - mérgezzük magunkat.

A víz először világossárgává válik, majd annak függvényében, hogy a kezelt páciens szervezete mennyire terhelt salakanyagokkal ,egyre sötétedik, akár rozsdabarnára, majdnem feketére is változhat. Egy orvosok által összeállított táblázat segítségével könnyen beazonosítható a víz színe alapján, hogy melyik szerv terhelt túl salakanyagokkal.

A kezelés végére a víz iszapszerű, pici szemcséket is tartalmazhat, sőt akár kellemetlen szaga is lehet. A kezelések előre haladtával a víz egyre világosabb lesz, ez mutatja salakanyagterhetség csökkenését.

A detoxikálás nyomán nemcsak a káros testidegen anyagok szintje csökken, hanem a vérzsírok, a koleszterin-, a húgysav- és a kórosan magas vércukorértékek mérséklődését is megfigyelték.

Természetesen ez a kezelés önmagában nem elég sem diagnosztika felállítására, sem betegség gyógyítására, csak segíti a szervezetet visszanyerni optimális egyensúlyát, bio-energia mezőjét és stimulálja a szervezet, ezzel erősítve az önméregtelenítő, öngyógyítási funkcióját.

A test szervei természetes módon jobban működnek, ha elekromágneses mezője fel van töltve. Az ionenergiával töltött lábfürdő segíteni fog, hogy ismét fiatalnak érezze magát. A gép igény esetén bérbe vehető.