Testkezelés, testfogyasztás

Akupunktúra

A Kínaiak már 2000 éve alkalmazzák az akupunktúrát az orvoslásban. Speciális tűket (4 db) helyezünk a fülbe, melyek csökkentik az éhség érzetet és az idegességet, a vércukorszintet optimális szinten tartják, és az anyagcserét felgyorsítják. Az akupunktúra az agyhullámok működése révén hat a szervezet működésére. A tűk 6 napig vannak a fülben, minden héten egyszer kell cserélni. Várható eredmény első héten 1-3kg, továbbiakban heti 1kg.

Rádiófrekvenciás testkezelés

A BOM RF-Center egy nagy hatékonyságú rádiófrekvenciás berendezés, amely a legújabb hatpólusú technológiát alkalmazza.


Kezelési lehetőségei a következők:
alakformálás, zsírbontás, méretcsökkentés, cellulit és stria kezelés, bőrfeszesítés, arcfiatalítás, kollagén stimuláció.


A kezelőfejek vörös és kék színű szuper intenzív LED fényforrásokkal lettek ellátva, a kezelési eredmények összeadódó szinergia hatása érdekében. Az energia egyenletes eloszlásának és átfogó behatolási mélységének köszönhetően a kezelésérzet egyedülállóan kellemes. Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el az alakformálásban és az arcfiatalításban, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése, a bőr feszesítése és az arc fiatalítása. Különlegességét tovább fokozza a rádiófrekvenciás technológia és az intenzív LED fénytechnológia kombinálása. Az eddig már külön is széles körben bizonyított két technológia közös szinergia hatásának köszönhetően a kezelések eredményessége nagymértékben fokozódik.
A rádiófrekvenciás kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. Hatására a bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Az elérhető eredmények szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy a rádiófrekvenciás energia bevitele milyen formában és milyen technikai színvonalon történik. A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.

Zsírgyalu

Több típusú vákuumot hozunk létre a kezelt bőrfelszínen, mely felemelkedik a szívófej két görgője közé.
A mobil görgők automatikusan igazodnak a bőr vastagságához, valamint a szövet tömörségéhez. Ezt követően alaposan átmasszírozzuk a kiválasztott területeket, megszabadítva tested a lerakódott méreganyagoktól, a feleslegesen felhalmozódott nyirokfolyadékaitól.

Alkalmas fogyásra, bőrfeszesítésre, fenékemelésre, narancsbőr kezelésére.

A kúra minimum 8 alkalomból áll (heti 2-3 alkalom).

A zsírgyalu jól kombinálható rádiófrekvenciás kezeléssel.

Bővebben:
Youtube-on: Hirsch Csilla

Hullámmasszázs

Hullámmasszázs jótékony hatásai: salaktalanítás, méregtelenítés, alakformáló kezelések után a lebontott zsírok kiürítése, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldáa, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása.